KRAKEN at Jyväskylä Festival, Finland

  • Kaupunginteatteri 36 Vapaudenkatu 40100 Finland

Jo Trygve Wakenshawin strip-tease sisääntulo paljastaa, ettei häntä turhaan ole verrattu nuoreen Jim Carreyhyn tai Mr. Beaniin. Wakenshaw on ilmiö, joka on lyhyessä ajassa kohonnut kulttimaineeseen niin Euroopassa, Australiassa kuin USA:ssakin. Kraken tihtuu älyttömiä päähänpistoja ja hassunoutoa logiikkaa. Tämä kuminaamainen koomikko on kuin muovailuvahaa omassa animaatiomaailmassaan.

Pe 10.7. klo 18.00 Trygve Wakenshaw (NZ): Kraken
http://jyvaskylankesa.fi/ohjelma/trygve-wakenshaw-nz-kraken/

Already Trygve Wakenshawin Swimming Pools Entrance to reveal that him for nothing not been compared to a young Jim Carreyhyn or mr.. Beaniin. Wakenshaw is a phenomenon which is in a very short time elevated kulttimaineeseen so in europe, Australia than USA:ssakin. the kraken tihtuu absurd ideas and hassunoutoa logic. This kuminaamainen comedian is like play-doh in animaatiomaailmassaan.

Fri 10.7. At 18.00 p.m. Trygve Wakenshaw (nz): The Kraken
http://jyvaskylankesa.fi/ohjelma/trygve-wakenshaw-nz-kraken/

*Translated to english via facebook's wonderful translation machine.